duminică, 25 iulie 2010

SUPER-OFERTA

Doritorilor de produse de pe site au posibilitatea sa propuna un pret - pe care il considera ca il pot plati- pentru TOATE produsele de pe site. Pretul acceptat este incepand de la 2 lei - in functie de produs, la mai multe hainute se acorda si produse gratuite.
Plata facuta in cont, beneficiaza de transport gratuit.
Minim de colet- 25 lei.

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru munca ta depusa pe acest site,e foarte bine organizat,imi plac fotografiile si articulele tale,o sa te mai vizitez curind ca sa vad ce ai mai facut,iti las citeva linkuri catre niste siteuri interesante,sper sa iti placa Nehoiu online ,Nehoiu e un oras in Judetul Buzau , Marketing ,asta e afacerea mea, Asesinos seriales ,asta e un blog cu asasini in serie,are traductor incorporat ,Directorio web SEO ,asta e un director web gratuit dar cu link reciproc unde iti poti inscrie pagina ta,salutari,Raul din Madrid

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi,how are you today?I have surfed your blog serveral times, your blog is great and having a lot of intresting things. If you have time, you can visit my blog and feel free to give me some comment, more important thing is being my follower! Thank you very much.

    (My blog is share-how-why.blogspot.com)

    RăspundețiȘtergere